Restaurang Tomtegränd
Öppettider
- Måndag-fredag 11.30-13.00
- Stängt lördag, söndag och röda dagar.
Meny
Vecka 6
Måndag 3 februari
- Alternativ 1: Klassisk Lasagne.
- Alternativ 2: Potatisbullar med stekt bacon och rårörda lingon.
Tisdag 4 februari
- Alternativ 1: Fläskkorv med rotmos.
- Alternativ 2: Kyckling och grönsaker i sötsursås serveras med ris.
Onsdag 5 februari
- Alternativ 1: Köttbullar med stuvade grönsaker och kokt potatis.
- Alternativ 2: Kokt fisk med ägg- och persiljesås samt kokt potatis.
Torsdag 6 februari
- Alternativ 1: Kålsoppa med korv och pannkaka med sylt och grädde.
- Alternativ 2: Lapskojs med rödbetor.
Fredag 7 februari
- Alternativ 1: Biff Lindström med gräddsås och stekt potatis.
- Alternativ 2: Janssons frestelse och kokt ägg.
Lördag 8 februari
- Alternativ 1: Svampgratinerad kassler och kokt ris.
- Alternativ 2: Gräddstuvad viltskav med potatismos.
- Dessert: Ägglikörmousse.
Söndag 9 februari
- Alternativ 1: Helstekt fläskkarré med kryddig skysås och potatisgratäng.
- Alternativ 2: Stekt panerad fiskfilé med dillmajonnäs och kokt potatis.
- Dessert: Morotskaka.
- Veckans vegetariska: Broccolimedaljonger med bönragu och klyftpotatis.
- Veckans alternativ: Nötstek med slottssås serveras med gelé och kokt potatis.
- Veckans soppa: Ängamat serveras med bröd med pålägg.
Vecka 7
Måndag 10 februari
- Alternativ 1: Makaronipudding med skirat smör.
- Alternativ 2: Fiskgratäng med citron och dill samt potatismos.
Tisdag 11 februari
- Alternativ 1: Raggmunkar med fläsk.
- Alternativ 2: Broccoligratäng med skinka samt kokt potatis.
Onsdag 12 februari
- Alternativ 1: Korvstroganoff med ris.
- Alternativ 2: Ugnsomelett med räkstuvning och kokt potatis.
Torsdag 13 februari
- Alternativ 1: Köttsoppa och pannkaka med sylt och grädde.
- Alternativ 2: Hemlagad pölsa med rödbetor och kokt potatis.
Fredag 14 februari
- Alternativ 1: Spagetti och köttfärssås.
- Alternativ 2: Kalkonschnitzel med apelsinsås och stekt potatis.
Lördag 15 februari
- Alternativ 1: Pasta Alfredo.
- Alternativ 2: Stekt panerad fiskfilé med kall picklessås och potatismos.
- Dessert: Ananaspaj med vispad grädde.
Söndag 16 februari
- Alternativ 1: Portergryta med gelé och kokt potatis.
- Alternativ 2: Lättrökt laxpudding med skirat smör.
- Dessert: Mangomarinerad fruktsallad med vispgrädde.
- Veckans vegetariska: Indisk linsgryta serveras med bulgur.
- Veckans alternativ: Krämig saffranspasta med stekt kycklinginnerfilé.
- Veckans soppa: Sparrissoppa med chiliräkor serveras med bröd och pålägg.
Vecka 8
Måndag 17 februari
- Alternativ 1: Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor.
- Alternativ 2: Kycklinggryta med röd curry och kokt ris.
Tisdag 18 februari
- Alternativ 1: Kåldolmar med gräddsås och kokt potatis.
- Alternativ 2: Krämig potatislåda med bacon och chiligrädde.
Onsdag 19 februari
- Alternativ 1: Stekt prinskorv med bond-äggröra och stekt potatis.
- Alternativ 2: Het spansk fiskgratäng med potatis.
Torsdag 20 februari
- Alternativ 1: Ärtsoppa med fläsk och pannkaka med sylt och grädde.
- Alternativ 2: Stekt kokospanerad fiskfilé med mangodressing och örtris.
Fredag 21 februari
- Alternativ 1: Pannbiff med gräddsås serveras med pressgurka och potatis.
- Alternativ 2: Kycklingwok med nudlar.
Lördag 22 februari
- Alternativ 1: Stekt panerad rödspätta med dansk remouladsås och kokt potatis.
- Alternativ 2: Chili con carne med ris.
- Dessert: Äppelsmulpaj med kanel och vaniljsås.
Söndag 23 februari
- Alternativ 1: Laxfärsbiff med kall saffranssås och potatismos.
- Alternativ 2: Dillkött med kokta rotsaker och kokt potatis.
- Dessert: Chokladpudding med vispgrädde.
- Veckans vegetariska: Vegetarisk Nasi Goreng med stekt ägg.
- Veckans alternativ: Viltfärsbiff med kantarellsås och gelé serveras med potatiskaka.
- Veckans soppa: Het kycklingsoppa Tom Kha Gai serveras med bröd och pålägg.
Vecka 9
Måndag 24 februari
- Alternativ 1: Varmkorv med gurkmajonnäs och potatismos.
- Alternativ 2: Krämig ädelostsås med räkor och spenat serveras med pasta.
Tisdag 25 februari
- Alternativ 1: Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.
- Alternativ 2: Ugnsbakad fiskfilé med kall ruccolacréme samt kokt potatis.
Onsdag 26 februari
- Alternativ 1: Anderssons frestelse.
- Alternativ 2: Stekt falukorv med stuvade makaroner.
Torsdag 27 februari
- Alternativ 1: Morotssoppa och pannkaka med sylt och grädde.
- Alternativ 2: Leverbiff med gräddsås och kokt potatis.
Fredag 28 februari
- Alternativ 1: Kycklingfilé med rosépepparsås och stekt potatis.
- Alternativ 2: Pasta med rökt lax och fänkål i dillgräddsås.
Lördag 1 mars
- Alternativ 1: Kalops med rödbetor och kokt potatis.
- Alternativ 2: Kräftströmming med potatismos.
- Dessert: Citronfromage med krossade havreflarn.
Söndag 2 mars
- Alternativ 1: Skinkstek med gräddsås och äppelmos serveras med kokt potatis.
- Alternativ 2: Fiskgratäng Florentin med potatismos.
- Dessert: Blåbärspaj med vaniljsås
- Veckans vegetariska: Haloumi- och morotsbiff med tzatziki och stekt potatis.
- Veckans alternativ: Nötstek med messmörsås och gelé serveras med ugnsrostade rotsaker.
- Veckans soppa: Grönärtsoppa med syrad grädde serveras med bröd och pålägg.
Vecka 10
Måndag 3 mars
- Alternativ 1: Korv ala Forsell med kokt ris.
- Alternativ 2: Stekt panerad fiskfilé med kall picklessås och kokt potatis.
Tisdag 4 mars
- Alternativ 1: Bruna bönor med stekt fläsk.
- Alternativ 2: Tortellinigratäng med ost och spenat.
- Dessert: Semla.
Onsdag 5 mars
- Alternativ 1: Kycklingpanna med kall sweetchilisås.
- Alternativ 2: Fläsklägg med rotmos.
Torsdag 6 mars
- Alternativ 1: Minestronesoppa och pannkaka med sylt och grädde.
- Alternativ 2: Stekt cajunkryddad fiskfilé med citronaioli och kokt potatis.
Fredag 7 mars
- Alternativ 1: Kyckling Tikka Masala med kokt ris.
- Alternativ 2: Lättrökt laxpudding med skirat smör.
Lördag 8 mars
- Alternativ 1: Drömskinka serveras med kokt potatis.
- Alternativ 2: Pasta med skaldjurssås.
- Dessert: Vaniljruta.
Söndag 9 mars
- Alternativ 1: Biff ala Lindström med gräddsås och stekt potatis.
- Alternativ 2: Fiskgratäng med mandel serveras med potatismos.
- Dessert: Hallonkräm med mjölk
- Veckans vegetariska: Spenat- och ädelostpaj med tomatsallad.
- Veckans alternativ: Persiljemarinerat kycklingbröst med ugnsstekta rotsaker och parmesansås.
- Veckans soppa: Sydamerikansk grönsakssoppa med kokos och curry serveras med bröd och pålägg.
Vecka 11
Måndag 10 mars
- Alternativ 1: Pocherad lättrimmad sej med ägg- ovh persiljesås samt kokt potatis.
- Alternativ 2: Stekt lunchkorv med senapssås och kokt potatis.
Tisdag 11 mars
- Alternativ 1: Köttbullar med stuvade morötter och kokt potatis.
- Alternativ 2: Broccoligratäng med skinka och kokt potatis.
Onsdag 12 mars
- Alternativ 1: Potatisbullar med baconkross och lingonsylt.
- Alternativ 2: Kycklinglasagne.
Torsdag 13 mars
- Alternativ 1: Tomat- och basilikasoppa och pannkaka med sylt och grädde.
- Alternativ 2: Fiskgratäng med örtsås och potatismos.
Fredag 14 mars
- Alternativ 1: Pannbiff med lök serveras med skysås och kokt potatis.
- Alternativ 2: Ost- och broccolifylld spättafilé med varm citronsås och kokt potatis.
Lördag 15 mars
- Alternativ 1: Gräddstuvad viltskav med potatismos.
- Alternativ 2: Korvstroganoff med ris.
- Dessert: Chokladpannacotta med syltade bär.
Söndag 16 mars
- Alternativ 1: Ungersk Gulasch serveras med creme fraiche och kokt potatis.
- Alternativ 2: Kycklingfilé med pepparsås och potatisgratäng.
- Dessert: Toscakaka.
- Veckans vegetariska: Karibienbiff med mangodressing och örtris.
- Veckans alternativ: Pocherad rödspättafilé med spenat serveras med pepparrotssmör och potatispuré.
- Veckans soppa: Krämig morotssoppa med räkor serveras med bröd och pålägg.
Vecka 12
Måndag 17 mars
- Alternativ 1: Gräddstuvad pytt i panna och rödbetor.
- Alternativ 2: Stekt panerad fiskfilé med dillmajonnäs och kokt potatis.
Tisdag 18 mars
- Alternativ 1: Ost-och tomatgratinerad falukorv med potatismos.
- Alternativ 2: Spagetti med köttfärssås.
Onsdag 19 mars
- Alternativ 1: Fiskgratäng med bacon och champinjoner samt potatismos.
- Alternativ 2: Nasigroreng med ört- och youghurtsdressing.
Torsdag 20 mars
- Alternativ 1: Krämig broccolisoppa och pannkaka med sylt och grädde.
- Alternativ 2: Hemlagad pölsa med rödbetor och kokt potatis.
Fredag 21 mars
- Alternativ 1: Fläskköttgryta med timjan och senap samt kokt potatis.
- Alternativ 2: Kalkonschnitzel med apelsinsås och stekt potatis.
Lördag 22 mars
- Alternativ 1: Kyckling- och bacongratäng med västerbottenost och ris.
- Alternativ 2: Pasta Antonio.
- Dessert: Bärpaj med vaniljsås.
Söndag 23 mars
- Alternativ 1: Oxbringa med pepparrotssås och kokta grönsaker serveras med kokt potatis.
- Alternativ 2: Stekt strömmingsflundra med skirat smör och potatismos.
- Dessert: Mangomarinerad fruktsallad.
- Veckans vegetariska: Grönsakswok med äggnudlar och kikärtor serveras med sweet-chilisås.
- Veckans alternativ: Helstekt kotlettrad med äppelcidersås och stekt brysselkål serveras med ugnsrostad potatis.
- Veckans soppa: Laxsoppa serveras med bröd och pålägg.
Vecka 13
Måndag 24 mars
- Alternativ 1: Chili con carne med ris.
- Alternativ 2: Raggmunkar med baconkross.
Tisdag 25 mars
- Alternativ 1: Krämig kycklingpasta med soltorkade tomater.
- Alternativ 2: Blomkål-och broccoligratäng med rökt skinka serveras med kokt potatis.
Onsdag 26 mars
- Alternativ 1: Fisk-piccata med tomatsås och ris.
- Alternativ 2: Korvgryta med rotsaker samt kokt potatis.
Torsdag 27 mars
- Alternativ 1: Pepparrotssoppa och pannkaka med sylt och grädde.
- Alternativ 2: Kinesisk kycklinggryta med ris.
Fredag 28 mars
- Alternativ 1: Fiskgratäng med räkor och sparris samt kokt potatis.
- Alternativ 2: Stekt prinskorv med stuvad spenat samt kokt potatis.
Lördag 29 mars
- Alternativ 1: Kycklingköttbullar med aivarsås och pasta.
- Alternativ 2: Sjömansbiff med pressgurka.
- Dessert: Falsk potatisbakelse.
Söndag 30 mars
- Alternativ 1: Burgundisk köttgryta med kokt potatis.
- Alternativ 2: Fisk Bordelaise med vitvinssås och potatismos.
- Dessert: Fruktkompott med mjölk.
- Veckans vegetariska: Vegetarisk lasagne.
- Veckans alternativ: Kreolsk fläskfilégryta med ris.
- Veckans soppa: Rostad paprikasoppa toppad med salladsost serveras med bröd och pålägg.
Vecka 14
Måndag 31 mars
- Alternativ 1: Stekt lunchkorv med stuvad vitkål och kokt potatis.
- Alternativ 2: Flygande Jakob med ris.
Tisdag 1 april
- Alternativ 1: Kåldolmar med lingonsås och kokt potatis.
- Alternativ 2: Fiskgratäng med curry och äpple serveras med potatismos.
Onsdag 2 april
- Alternativ 1: Pasta Carbonara.
- Alternativ 2: Stekt saltsill med löksås och kokt potatis.
Torsdag 3 april
- Alternativ 1: Nikkaluoktasoppa och pannkaka med sylt och grädde.
- Alternativ 2: Kalvsylta med rödbetssallad och kokt potatis.
Fredag 4 april
- Alternativ 1: Laxpytt med grönsaker och kall dilldressing.
- Alternativ 2: Köttfärslimpa med gräddsås och kokt potatis.
Lördag 5 april
- Alternativ 1: Kycklingfilé med mild ädelostsås och råstekt potatis
- Alternativ 2: Biff med lök och bambuskott i sojasås serveras med ris.
- Dessert: Pannacotta med hallon.
Söndag 6 april
- Alternativ 1: Portergryta med gelé och kokt potatis.
- Alternativ 2: Pocherad fiskfilé med citronsås och potatismos.
- Dessert: Kladdkaka med vispgrädde.
- Veckans vegetariska: Grekisk paj med tzatziki.
- Veckans alternativ: Kreolsk fläskfilégryta med ris.
- Veckans soppa: Potatis- och purjolökssoppa med baconkross serveras med bröd och pålägg.
Vecka 15
Måndag 7 april
- Alternativ 1: Spagetti med köttfärssås.
- Alternativ 2: Panerad stekt fiskfilé med stuvad spenat och kokt potatis.
Tisdag 8 april
- Alternativ 1: Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.
- Alternativ 2: Kycklinggryta Cantadou med kokt ris.
Onsdag 9 april
- Alternativ 1: Kassler med svampsås och kokt potatis.
- Alternativ 2: Havets Lasagne.
Torsdag 10 april
- Alternativ 1: Ost- och grönsakssoppa och pannkaka med sylt och grädde.
- Alternativ 2: Bratwurst med surkål serveras med dijondressing och stekt potatis.
Fredag 11 april
- Alternativ 1: Pannbiff med grönpepparsås och ugnsstekt potatis.
- Alternativ 2: Fisk med mandeltäcke serveras med potatismos.
Lördag 12 april
- Alternativ 1: Coq au vin med potatispuré.
- Alternativ 2: Rökt skinka med rotsaksfrestelse och picklad lök.
- Dessert: Drottningkräm och mjölk
Söndag 13 april
- Alternativ 1: Pepparrotskött med rotsaker och kokt potatis.
- Alternativ 2: Ädelostpaj med tomatsallad.
- Dessert: Snoddas.
- Veckans vegetariska: Lasagne med röda linser.
- Veckans alternativ: Pocherad rödspättafilé med räkor och vitvinssås serveras med potatispuré.
- Veckans soppa: Pekingsoppa med bröd och pålägg.
Vecka 16
Måndag 14 april
- Alternativ 1: Kålpudding med gräddsky och kokt potatis.
- Alternativ 2: Tortellinigratäng med ost, spenat och tomat.
Tisdag 15 april
- Alternativ 1: Fiskgryta med saffran och aioli samt kokt potatis.
- Alternativ 2: Köttbullar med gräddsås serveras med potatismos och smörgåsgurka.
Onsdag 16 april
- Alternativ 1: Stekt falukorv med stuvade makaroner.
- Alternativ 2: Fiskgratäng med crabfish, räkor och dill serveras med kokt potatis.
Torsdag 17 april
- Alternativ 1: Spenatsoppa med ägg och pannkaka med sylt och grädde.
- Alternativ 2: Bondomelett.
Fredag 18 april Långfredag
- Alternativ 1: Ost-och broccolifylld spätta med varm citronsås och kokt potatis.
- Alternativ 2: Skinkstek med gräddsås serveras med äppelmos och ugnstekt potatis.
- Dessert: Kladdkaka med vispad grädde.
Lördag 19 april Påskafton
- Alternativ 1: Påsklunch
- Alternativ 2: Påskbuffé.
- Dessert: Pannacotta med mango.
Söndag 20 april Fåskdagen
- Alternativ 1: Ugnsstekt kycklingbröst med balsamicosky och potatisgratäng.
- Alternativ 2: Kalops med kokt potatis och rödbetor.
- Dessert: Ananaspaj med vispad grädde.
- Veckans vegetariska: Pasta Arrabiata.
- Veckans alternativ: Lammfärsbiff med salladsostcréme och pestoslungad ugnspotatis.
- Veckans soppa: Pumpasoppa med ingefärsyoghurt serveras med bröd och pålägg.
Vecka 17
Måndag 21 april Annandag påsk
- Alternativ 1: Klassisk lasagne.
- Alternativ 2: Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
- Dessert: Cheesecake med citron.
Tisdag 22 april
- Alternativ 1: Fiskgratäng med senap och pepparrot serveras med potatismos.
- Alternativ 2: Kycklingköttbullar med ajvarsås och pasta.
Onsdag 23 april
- Alternativ 1: Paltbröd med stekt fläsk och vitsås.
- Alternativ 2: Laxbullar med hummersås och räkor serveras med kokt potatis.
Torsdag 24 april
- Alternativ 1: Ärtsoppa och pannkaka med sylt och grädde.
- Alternativ 2: Varmkorv med räksallad och potatismos.
Fredag 25 april
- Alternativ 1: Ugnsbakad fiskfilé med kall keso-, ägg och kaviardressing serveras med kokt potatis.
- Alternativ 2: Stekt kycklinginnerfilé med currysås och ris.
Lördag 26 april
- Alternativ 1: Wienerfärslimpa med gräddsås och potatismos.
- Alternativ 2: Pasta med het räksås.
- Dessert: Toscakaka.
Söndag 27 april
- Alternativ 1: Biffstroganoff med ris.
- Alternativ 2: Fiskpudding med skirat smör och gröna ärtor.
- Dessert: Mocca mousse.
- Veckans vegetariska: Vegetarisk schnitzel med dragonsås och stekt potatis.
- Veckans alternativ: Fläskfilégryta med soja och parmesan serveras med ugnsstekt kulpotatis.
- Veckans soppa: Löksoppa med krutonger serveras med bröd och pålägg.
Vecka 18
Måndag 28 april
- Alternativ 1: Fisk-och skaldjurs lasagne.
- Alternativ 2: Potatisbullar med stekt bacon och rårörda lingon.
Tisdag 29 april
- Alternativ 1: Fläskkorv med rotmos.
- Alternativ 2: Kyckling och grönsaker i sötsursås serveras med ris.
Onsdag 30 april
- Alternativ 1: Köttbullar med stuvade grönsaker och kokt potatis.
- Alternativ 2: Kokt fisk med ägg- och persiljesås samt kokt potatis.
Torsdag 1 maj
- Alternativ 1: Kycklingfilé med pepparsås och ugnsstekt potatis.
- Alternativ 2: Matjesill med gräddfil och gräslök serveras med kokt ägg samt potatis.
Fredag 2 maj
- Alternativ 1: Grekisk köttfärslåda med tomat-gräddsås och stekt potatis.
- Alternativ 2: Janssonsfrestelse serveras med kokt ägg.
Lördag 3 maj
- Alternativ 1: Svampgratinerad kassler och kokt ris.
- Alternativ 2: Gräddstuvad viltskav med potatismos.
- Dessert: Ägglikörmousse.
Söndag 4 maj
- Alternativ 1: Helstekt fläskkarré med kryddig skysås och potatisgratäng.
- Alternativ 2: Stekt panerad fiskfilé med dillmajonnäs och kokt potatis.
- Dessert: Morotskaka.
- Veckans vegetariska: Broccolimedaljonger med bönragu och klyftpotatis
- Veckans alternativ: Nötstek med slottssås serveras med gelé och kokt potatis.
- Veckans soppa: Kantarellsoppa med baconfräs serveras med bröd och pålägg.
Vecka 19
Måndag 5 maj
- Alternativ 1: Makaronipudding med skirat smör.
- Alternativ 2: Fiskgratäng med citron och dill serveras med potatismos.
Tisdag 6 maj
- Alternativ 1: Raggmunkar med fläsk.
- Alternativ 2: Broccoligratäng med skinka samt kokt potatis.
Onsdag 7 maj
- Alternativ 1: Korvstroganoff med ris.
- Alternativ 2: Ugnsomelett med räkstuvning och kokt potatis.
Torsdag 8 maj
- Alternativ 1: Köttsoppa och pannkaka med sylt och grädde.
- Alternativ 2: Hemlagad pölsa med rödbetor och kokt potatis.
Fredag 9 maj
- Alternativ 1: Spagetti och köttfärssås.
- Alternativ 2: Kalkonschnitzel med apelsinsås och stekt potatis.
Lördag 10 maj
- Alternativ 1: Pasta Alfredo.
- Alternativ 2: Stekt panerad fiskfilé med kall picklessås och potatismos.
- Dessert: Blåbärspaj med vaniljsås
Söndag 11 maj
- Alternativ 1: Portergryta med gelé och kokt potatis.
- Alternativ 2: Lättrökt laxpudding med skirat smör.
- Dessert: Mangomarinerad fruktsallad med vispgrädde.
- Veckans vegetariska: Indisk linsgryta samt bulgur.
- Veckans alternativ: Krämig saffranspasta med stekt kycklinginnerfilé.
- Veckans soppa: Sparrissoppa med chiliräkor serveras med bröd och pålägg.
Vecka 20
Måndag 12 maj
- Alternativ 1: Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor.
- Alternativ 2: Kycklinggryta med röd curry och kokt ris.
Tisdag 13 maj
- Alternativ 1: Kåldolmar med gräddsås och kokt potatis.
- Alternativ 2: Krämig potatislåda med bacon och chiligrädde.
Onsdag 14 maj
- Alternativ 1: Stekt prinskorv med bond-äggröra och stekt potatis.
- Alternativ 2: Het spansk fiskgratäng med potatis.
Torsdag 15 maj
- Alternativ 1: Ärtsoppa med fläsk och pannkaka med sylt och grädde.
- Alternativ 2: Stekt kokospanerad fiskfilé med mangodressing och örtris.
Fredag 16 maj
- Alternativ 1: Pannbiff med gräddsås serveras med pressgurka och potatis.
- Alternativ 2: Kycklingwok med nudlar.
Lördag 17 maj
- Alternativ 1: Stekt panerad rödspätta med dansk remouladsås och kokt potatis.
- Alternativ 2: Chili con carne med ris.
- Dessert: Äppelsmulpaj med kanel och vaniljsås.
Söndag 18 maj
- Alternativ 1: Laxfärsbiff med saffranssås och potatismos.
- Alternativ 2: Dillkött med kokta rotsaker och kokt potatis.
- Dessert: Chokladpudding med vispgrädde.
- Veckans vegetariska: Vegetarisk Nasi Goreng serveras med stekt ägg.
- Veckans alternativ: Vårtallrik.
- Veckans soppa: Het kycklingsoppa Tom Kha Gai serveras med bröd och pålägg.
Kontakt
Restaurang Tomtegränd
Tomtegränd biståndsbedömt trygghetsboende
Telefon: 060-658 51 14
Adress: Tomtegränd 5 B, Haga
Mina sidor och e-tjänster
Logga in för att följa upp dina ärenden och ta del av de e-tjänster som Sundsvalls kommun har att erbjuda. Du loggar in med e-legitimation i form av bank-id eller mobilt bank-id. Om du saknar e-legitimation kan du beställa det via din bank eller Skatteverket.
Om e-legitimation, Skatteverket Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
E-tjänster för Omsorg och hjälp
- Anmälan till informationsträff för att bli god man och förvaltareLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- Ansök/anmäl behov av Insatser inom vård och omsorgLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- Ansöka om förvaltarfrihetsbevisLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- Ansöka om uttag från överförmyndarspärrat kontoLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- Ansökan om bostadssocialt hyreskontraktLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- Ansökan om ekonomiskt biståndLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- Ansökan om ekonomiskt stöd för merkostnader vid ordinarie assistents frånvaro/sjuklönekostnadLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- Ansökan om LSS-insatserLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- Ansökan om samtycke till fördelning vid arvskifteLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- Ansökan om samtycke till försäljning av fastighet, bostadsrätt eller tomträttLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- Ansökan om samtycke till underårig att få bedriva näringLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- Avgiftsberäkning för hemtjänstLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- Entledigande god man/förvaltareLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- Förteckning ställföreträdarskapLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- Informationssamtal ansökanLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- Inkomst- och bostadsförfråganLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- Intresseanmälan för frivilligt socialt arbeteLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- Klagomål och synpunkter - Vård och omsorgLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- Månadsrapport för uppdragstagareLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- Nära vård, utvecklingsidéer och projektLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- Omprövning av förvaltarskapLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- Oro för barn - anmälanLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- Provberäkna ekonomiskt biståndLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- Redogörelse för ställföreträdare för omyndigaLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- Redogörelse ställföreträdare för vuxnaLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- Samarbetssamtal intresseanmälanLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- Sök utförare av hemtjänstLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- UtförarportalenLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
- ÅtagandeLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster